Bog & idéMerete Torp

Bøger skrevet af Merete Torp

Læs mere om Merete Torp
1 produkter
1 produkter
Digte II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Digte IIMerete Torp
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Digte II

Mere om Merete Torp

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Merete Torp. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Torps udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digte II " udgivet af Samlerens Bogklub - "Digte" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Digte II" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Merete Torp

Du kan købe tre bøger af Merete Torp her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Merete Torp bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Torp er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Digte II " af Merete Torp

"Digte II " er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samlerens Bogklub, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Digte" af Merete Torp

Hos Bog & idé er "Digte" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Gyldendal paperback". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Torp