Bog & idéMerethe Roos

Bøger skrevet af Merethe Roos

Læs mere om Merethe Roos
1 produkter
1 produkter
Hartvig Nissen : grundtvigianer, skandinav, skolemann
Hartvig Nissen : grundtvigianer, skandinav, skolemannMerethe Roos
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Hartvig Nissen : grundtvigianer, skandinav, skolemann

Mere om Merethe Roos

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Merethe Roos. På listen nedenfor finder du Roos' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "En kort introduksjon til Norge på 1800-tallet" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Hartvig Nissen : grundtvigianer, skandinav, skolemann" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Mere om Merethe Roos' bøger

Merethe Roos har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Roos' bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Roos er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En kort introduksjon til Norge på 1800-tallet" af Merethe Roos

Hos Bog & idé er "En kort introduksjon til Norge på 1800-tallet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Merethe Roos "Hartvig Nissen : grundtvigianer, skandinav, skolemann"

Hos Bog & idé er "Hartvig Nissen : grundtvigianer, skandinav, skolemann" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Merethe Roos