Bog & idéMetha Frøjk

Bøger skrevet af Metha Frøjk

Læs mere om Metha Frøjk
1 produkter
1 produkter
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)Anja Semke
489,95 DKK
Indbundet
(0)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)

Mere om Metha Frøjk

Der findes forskellige bøger fra Metha Frøjk online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Frøjks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mødet med borgeren og patienten (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard

Metha Frøjks bøger

Du kan finde tre bøger af Metha Frøjk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Frøjk fås kun som indbundet. Derudover er bøgerne fra Frøjk udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Metha Frøjks "Mødet med borgeren og patienten (SSA)"

"Mødet med borgeren og patienten (SSA)" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sosuserien¤SSA". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Metha Frøjk "Sygepleje"

Hos Bog & idé er "Sygepleje" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Metha Frøjk