Bog & idéMette Andresen

Bøger skrevet af Mette Andresen

Læs mere om Mette Andresen
2 produkter
2 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre

Mere om Mette Andresen

Hvis du mangler en bog fra Mette Andresen, tilbyder vi et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Andresens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mette Andresen

Du kan bestille fire bøger af Mette Andresen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Andresen som indbundet. Andresen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Andresens "Basisbog i ergoterapi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i ergoterapi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Mette Andresen "Basisbog i ergoterapi"

"Basisbog i ergoterapi" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Andresen