Bog & idéMette Bacher

Bøger skrevet af Mette Bacher

Læs mere om Mette Bacher
1 produkter
1 produkter
Mary - Kronprinsesse og mor
STREAM
Mary - Kronprinsesse og morMette Bacher
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Mary - Kronprinsesse og mor

Mere om Mette Bacher

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Mette Bacher. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bacher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mary - Kronprinsesse og mor" udgivet af Audioteket - "Benedikte - Prinsesse til Danmark" udgivet af mellemgaard

Bøger af Mette Bacher

Mette Bacher har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bachers bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bacher er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mary - Kronprinsesse og mor" af Mette Bacher

"Mary - Kronprinsesse og mor" er tilgængelig online som lydbog. Mette Bachers "Mary - Kronprinsesse og mor" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Audioteket.

Mette Bacher "Benedikte - Prinsesse til Danmark"

"Benedikte - Prinsesse til Danmark" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Bacher