Bog & idéMette Bærbach Bas

Bøger skrevet af Mette Bærbach Bas

Læs mere om Mette Bærbach Bas
2 produkter
2 produkter
Rumlebum
BOEGERTILSTAERKPRIS
RumlebumSif Bas
165,96 DKK
Hardback
(2)
Rumlebum
5 veje til det lukrative russiske marked
5 veje til det lukrative russiske markedMette Bærbach Bas
116,95 DKK
PDF
(0)
5 veje til det lukrative russiske marked

Mere om Mette Bærbach Bas

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Mette Bærbach Bas. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bas' nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "5 veje til det lukrative russiske marked" udgivet af Ruslandseksperten - "Kulturspejlet" udgivet af Turbine Business

Mette Bærbach Bas' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Mette Bærbach Bas hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Mette Bærbach Bas bøger i flere formater. Bas' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Bærbach Bas' "5 veje til det lukrative russiske marked"

"5 veje til det lukrative russiske marked" kan købes som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Mette Bærbach Bas. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ruslandseksperten.

Mette Bærbach Bas "Kulturspejlet"

Det er muligt at købe Mette Bærbach Bas' "Kulturspejlet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine Business.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Bærbach Bas