Bog & idéMette Balslev

Bøger skrevet af Mette Balslev

Læs mere om Mette Balslev
1 produkter
1 produkter
Frøen i gryden
Frøen i grydenMette Balslev
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Frøen i gryden

Mere om Mette Balslev

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Mette Balslev. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Balslev .
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frøen i gryden " udgivet af Historia - "Frøen i gryden" udgivet af Historia

Mere om Mette Balslevs bøger

Mette Balslev har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Balslev s bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Balslev er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Balslevs "Frøen i gryden "

Det er muligt at købe Mette Balslevs "Frøen i gryden " som ebog. "Frøen i gryden " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Historia, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Frøen i gryden" af Mette Balslev

"Frøen i gryden" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Historia , der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Balslev