Bog & idéMette Behrndtz m.fl.

Bøger skrevet af Mette Behrndtz m.fl.

Læs mere om Mette Behrndtz m.fl.
3 produkter
3 produkter
Efraim Syrerens liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Efraim Syrerens livRobert B. Hansen m.fl. (red.)
99,56 DKK
Hæftet
(0)
Efraim Syrerens liv
Efraim Syrerens liv
Efraim Syrerens livMette Behrndtz m.fl.
99,95 DKK
EBOG
(0)
Efraim Syrerens liv
3. tekstrække
BOEGERTILSTAERKPRIS
3. tekstrækkeReligion
49,76 DKK
PAPERBACK
(0)
3. tekstrække

Mere om Mette Behrndtz m.fl.

Du kan kun finde en enkelt bog af Mette Behrndtz m.fl. her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Efraim Syrerens liv". Den er udgivet af Forlaget Anis på dansk. "Efraim Syrerens liv" er desuden udgivet i serien "Antikken og kristendommen".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Efraim Syrerens liv" af Mette Behrndtz m.fl.

"Efraim Syrerens liv" kan købes online som ebog. Med "Efraim Syrerens liv" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Antikken og kristendommen". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Anis.

Endnu en af Mette Behrndtz m.fl. fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Behrndtz m.fl.