Bog & idéMette Bluhme

Bøger skrevet af Mette Bluhme

Læs mere om Mette Bluhme
3 produkter
3 produkter
Pigebarn
PigebarnMette Bluhme
129,95 DKK
e-bog
(0)
Pigebarn
Perler på en snor
Perler på en snorMette Bluhme
109,95 DKK
e-bog
(0)
Perler på en snor
Perler på en snor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perler på en snorMette Bluhme
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Perler på en snor

Mere om Mette Bluhme

Hvis du søger en bog af Mette Bluhme, har du et bredt udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Bluhme.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Perler på en snor" udgivet af mellemgaard - "Perler på en snor" udgivet af mellemgaard - "Pigebarn" udgivet af mellemgaard - "Pigebarn" udgivet af mellemgaard

Bøger af Mette Bluhme

Mette Bluhme har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Mette Bluhme kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Bluhme er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Bluhmes "Perler på en snor"

Det er muligt at købe Mette Bluhmes "Perler på en snor" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Mette Bluhme "Perler på en snor"

Hos Bog & idé er "Perler på en snor" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Perler på en snor" på din enhed og begynde at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Bluhme