Bog & idéMette Bodil Meldgaard

Bøger skrevet af Mette Bodil Meldgaard

Læs mere om Mette Bodil Meldgaard
1 produkter
1 produkter
Sundhedens veje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedens vejeTine Mette Gammeltoft
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedens veje

Mere om Mette Bodil Meldgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Mette Bodil Meldgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Meldgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedens veje" udgivet af HansReitzels - "Sundhedens veje" udgivet af Gyldendal

Mere om Mette Bodil Meldgaards bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Mette Bodil Meldgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Mette Bodil Meldgaard bøger i flere formater. Bøgerne af Meldgaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sundhedens veje" af Mette Bodil Meldgaard

Det er muligt at købe Mette Bodil Meldgaards "Sundhedens veje" som e-bog (pdf-format). "Sundhedens veje" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Mette Bodil Meldgaard "Sundhedens veje"

Det er muligt at købe Mette Bodil Meldgaards "Sundhedens veje" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Bodil Meldgaard