Bog & idéMette Borre

Bøger skrevet af Mette Borre

Læs mere om Mette Borre
7 produkter
7 produkter
Low FODMAP diet 1
Low FODMAP diet 1Marianna Lundsteen Jacobsen og Cæcilie Gamsgaard Seidel
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Low FODMAP diet 1
Klinisk ernæring
Klinisk ernæringGitte Aarøe Dam
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Ernæring - Hånden på hjertet
Ernæring - Hånden på hjertetMette Holst
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Ernæring - Hånden på hjertet
Low FODMAP diet 2
Low FODMAP diet 2Marianna Lundsteen Jacobsen og Cæcilie Gamsgaard Seidel
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Low FODMAP diet 2
Low FODMAP diet 3
Low FODMAP diet 3Lisbeth Jensen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Low FODMAP diet 3
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Rigtig god fordøjelse
Rigtig god fordøjelseAnne Ravn
49,95 DKK
EBOG
(0)
Rigtig god fordøjelse

Mere om Mette Borre

Der er forskellige bøger fra Mette Borre tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Borres bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Reminiscens og livshistorie" udgivet af Munksgaard - "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Low FODMAP diet 2 - Basiskøkkenet" udgivet af muusmann'forlag - "Low FODMAP diet 1 - Grundbog" i serien "Low FODMAP diet" udgivet af muusmann'forlag - "Toptrimmede tarme" udgivet af Politikens Forlag - "Rigtig god fordøjelse" udgivet af Gyldendal - "Kræft og ernæring" udgivet af muusmann'forlag - "Kræft & ernæring" udgivet af Muusmann - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Rigtig god fordøjelse" udgivet af Gyldendal - "Low FODMAP diet 2" i serien "Low FODMAP diet" udgivet af Muusmann Forlag - "Low FODMAP diet 1" i serien "Low FODMAP diet" udgivet af Muusmann Forlag - "Low FODMAP diet 3" i serien "Low FODMAP diet" udgivet af Muusmann Forlag

Mette Borres bøger

Du kan finde 16 bøger af Mette Borre her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Mette Borre fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Borre udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Borres "Reminiscens og livshistorie"

Hos Bog & idé er "Reminiscens og livshistorie" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Mette Borre "Ernæring - Hånden på hjertet"

Hos Bog & idé er "Ernæring - Hånden på hjertet" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Borres serie "Hånden på hjertet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Borre