Bog & idéMette Buchardt

Bøger skrevet af Mette Buchardt

Læs mere om Mette Buchardt
5 produkter
5 produkter
Religionsdidaktik. Traditioner og tilgange
BOEGERTILSTAERKPRIS
Religionsdidaktik. Traditioner og tilgangeHelle Hinge
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Religionsdidaktik. Traditioner og tilgange
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Interkulturel didaktik
Interkulturel didaktikMette Buchardt
169,95 DKK
Bog
(0)
Interkulturel didaktik
Den gamle nyreligiøsitet
Den gamle nyreligiøsitetMette Buchardt
99,95 DKK
EBOG
(0)
Den gamle nyreligiøsitet
Kulturforklaring
KulturforklaringMette Buchardt
269,95 DKK
Hæftet
(1)
Kulturforklaring

Mere om Mette Buchardt

Der er flere forskellige bøger af Mette Buchardt på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Buchardt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Den gamle nyreligiøsitet" udgivet af Eksistensen - "Interkulturel didaktik" udgivet af Gyldendal - "Den gamle nyreligiøsitet" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Eksistensen - "Religionsdidaktik" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Kulturforklaring" udgivet af Tiderne Skifter - "Pædagogikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Religionsdidaktik. Traditioner og tilgange" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Test og prøvelser" i serien "Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Interkulturel didaktik" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Gyldendals Pædagogikhåndbog" udgivet af Gyldendal - "Kultur i kulturfagene" udgivet af Københavns Kommune

Mere om Mette Buchardts bøger

Der er 14 tilgængelige bogudgivelser af Mette Buchardt hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Buchardts bøger fås i et udvalg af formater. Buchardt har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Buchardts "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Det er muligt at købe Mette Buchardts "Klassisk og moderne pædagogisk teori" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den gamle nyreligiøsitet" af Mette Buchardt

Hos Bog & idé er "Den gamle nyreligiøsitet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Buchardt