Bog & idéMette Fensbo

Bøger skrevet af Mette Fensbo

Læs mere om Mette Fensbo
1 produkter
1 produkter
Det er aldrig for sent: Om kærlighed og sex, ulykke og lykke
STREAM
Det er aldrig for sent: Om kærlighed og sex, ulykke og lykkeMette Fensbo
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Det er aldrig for sent: Om kærlighed og sex, ulykke og lykke

Mere om Mette Fensbo

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Mette Fensbo. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Fensbo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det er aldrig for sent" udgivet af Gyldendal - "Det er aldrig for sent: Om kærlighed og sex, ulykke og lykke" udgivet af Gyldendal Lyd

Mere om Mette Fensbos bøger

Du kan bestille to bøger af Mette Fensbo her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Fensbo kommer i udvalgte formater. Fensbos bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det er aldrig for sent" af Mette Fensbo

Hos Bog & idé er "Det er aldrig for sent" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Det er aldrig for sent: Om kærlighed og sex, ulykke og lykke" af Mette Fensbo

"Det er aldrig for sent: Om kærlighed og sex, ulykke og lykke" findes på den digitale boghylde som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Det er aldrig for sent: Om kærlighed og sex, ulykke og lykke" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Gyldendal Lyd, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Fensbo