Bog & idéMette Ginman (red.)

Bøger skrevet af Mette Ginman (red.)

Læs mere om Mette Ginman (red.)
1 produkter
1 produkter
Styrk sproget, styrk læringen
Styrk sproget, styrk læringenRuth Mulvad (red.)
389,95 DKK
Paperback
(1)
Styrk sproget, styrk læringen

Mere om Mette Ginman (red.)

Der er en del bøger af Mette Ginman (red.) på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du -s nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styrk sproget, styrk læringen" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Styrk sproget, styrk læringen" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Mette Ginman (red.)s bøger

Mette Ginman (red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mette Ginman (red.) kommer i flere forskellige formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Styrk sproget, styrk læringen" af Mette Ginman (red.)

Hos Bog & idé er "Styrk sproget, styrk læringen" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Mette Ginman (red.). Det er Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mette Ginman (red.) "Styrk sproget, styrk læringen"

Hos Bog & idé er "Styrk sproget, styrk læringen" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Ginman (red.)