Bog & idéMette Halskov Hansen og Stig Thøgersen

Bøger skrevet af Mette Halskov Hansen og Stig Thøgersen

Læs mere om Mette Halskov Hansen og Stig Thøgersen
1 produkter
1 produkter
Kina
BOEGERTILSTAERKPRIS
KinaMette Halskov Hansen og Stig Thøgersen
62,96 DKK
Hæftet
(0)
Kina

Mere om Mette Halskov Hansen og Stig Thøgersen

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Mette Halskov Hansen og Stig Thøgersen. Bogen har titlen "Kina - stat, samfund og individ". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Halskov Hansen og Stig Thøgersens "Kina - stat, samfund og individ"

Det er muligt at købe Mette Halskov Hansen og Stig Thøgersens "Kina - stat, samfund og individ" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Dette er en også en skøn bog fra Thøgersen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Halskov Hansen og Stig Thøgersen