Bog & idéMette Harreby

Bøger skrevet af Mette Harreby

Læs mere om Mette Harreby
1 produkter
1 produkter
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Mette Harreby

Mette Harreby har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Harrebys udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi " i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mette Harreby

Mette Harreby har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Harreby fås i udvalgte formater. Harreby har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Harrebys "Klinisk reumatologi"

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Mette Harreby

Det er muligt at købe Mette Harrebys "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Harreby