Bog & idéMette Hartlev

Bøger skrevet af Mette Hartlev

Læs mere om Mette Hartlev
8 produkter
8 produkter
Sundhed og jura
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed og juraMette Hartlev
764,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og jura
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskabMette Kirstine Tørslev
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Personlig medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlig medicinJohn Brodersen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Personlig medicin
Humanistisk palliation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Humanistisk palliationLouise Lund Simuyemba
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Humanistisk palliation
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient
Sundhed og jura
Sundhed og juraPeter Bak Mortensen
879,95 DKK
EBOG
(0)
Sundhed og jura
Ketsch me if you can - sociale rettigheder og ligestilling
Ketsch me if you can - sociale rettigheder og ligestillingStine Jørgensen
1179,95 DKK
Hæftet
(0)
Ketsch me if you can - sociale rettigheder og ligestilling
Sundhed og Jura
Sundhed og JuraMette Hartlev
879,95 DKK
EBOG
(0)
Sundhed og Jura

Mere om Mette Hartlev

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Mette Hartlev. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hartlev.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Mette Hartlevs bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Personlig medicin" udgivet af Gyldendal - "Håbets teknologi" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Patientsikkerhed" udgivet af - - "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sundhed og jura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Sundhed og jura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ketsch me if you can" udgivet af Karnov - "Håbets teknologi" udgivet af Munksgaard - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Sundhed og jura" udgivet af DJØF - "Humanistisk palliation" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mette Hartlev

Du kan købe 13 bøger af Mette Hartlev her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Hartlevs bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Hartlev lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" af Mette Hartlev

Det er muligt at købe Mette Hartlevs "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Mette Hartlev "Personlig medicin"

Det er muligt at købe Mette Hartlevs "Personlig medicin" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Hartlev