Bog & idéMette Herlev & Birthe Vembye

Bøger skrevet af Mette Herlev & Birthe Vembye

Læs mere om Mette Herlev & Birthe Vembye
1 produkter
1 produkter
KVINDELIGHEDER
BOEGERTILSTAERKPRIS
KVINDELIGHEDERForfatter Mette Herlev & Fotograf Birthe Vembye
248,96 DKK
Hardback
(8)
KVINDELIGHEDER

Mere om Mette Herlev & Birthe Vembye

Der er kun én bog af Mette Herlev & Birthe Vembye tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "KVINDELIGHEDER". Den er udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Herlev & Birthe Vembyes "KVINDELIGHEDER"

"KVINDELIGHEDER" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk.

Endnu en af Mette Herlev & Birthe Vembye fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Herlev & Birthe Vembye