Bog & idéMette Højberg

Bøger skrevet af Mette Højberg

Læs mere om Mette Højberg
2 produkter
2 produkter
Basis - ordklasser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basis - ordklasserMette Højberg
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Basis - ordklasser
Basis
BasisMette Højberg
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Basis

Mere om Mette Højberg

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Mette Højberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Højberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basis - ordklasser" udgivet af Alfabeta - "Basis" udgivet af Alfabeta - "Basis - ordklasser" udgivet af Alfabeta - "Basis" udgivet af Alfabeta

Mette Højbergs bøger

Du kan købe fire bøger af Mette Højberg her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Højbergs bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Højberg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Alfabeta.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Højbergs "Basis - ordklasser"

"Basis - ordklasser" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfabeta.

Mette Højberg "Basis"

"Basis" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Alfabeta, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Højberg