Bog & idéMette Hougaard Villadsen

Bøger skrevet af Mette Hougaard Villadsen

Læs mere om Mette Hougaard Villadsen
2 produkter
2 produkter
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)

Mere om Mette Hougaard Villadsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Mette Hougaard Villadsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Villadsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Forebyggelse og rehabilitering " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mette Hougaard Villadsen

Du kan købe fire bøger af Mette Hougaard Villadsen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Villadsens bøger fås i forskellige formater. Mette Hougaard Villadsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Hougaard Villadsens "Forebyggelse og rehabilitering"

"Forebyggelse og rehabilitering" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Villadsens serie "Sosuserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" af Mette Hougaard Villadsen

Det er muligt at købe Mette Hougaard Villadsens "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i Villadsens serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Hougaard Villadsen