Bog & idéMette Houlberg

Bøger skrevet af Mette Houlberg

Læs mere om Mette Houlberg
2 produkter
2 produkter
Anna Ancher
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anna AncherCecilie Høgsbro Østergaard
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Anna Ancher
Anna Ancher
Anna AncherCecilie Høgsbro Østerhaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Anna Ancher

Mere om Mette Houlberg

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Mette Houlberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Houlbergs nyeste bøger.
Bøgerne fra Mette Houlberg udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kirchner og Nolde" udgivet af SMK Forlag & Hirmer Publishers - "Anna Ancher" udgivet af SMK Forlag - "Anna Ancher" udgivet af SMK Forlag - "Wilhelm Freddie" udgivet af SMK Forlag - "Wilhelm Freddie" udgivet af SMK Forlag

Mere om Mette Houlbergs bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Mette Houlberg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Mette Houlberg bøger i et udvalg af formater. Houlbergs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Houlbergs "Kirchner og Nolde"

Hos Bog & idé er "Kirchner og Nolde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SMK Forlag & Hirmer Publishers.

"Anna Ancher" af Mette Houlberg

"Anna Ancher" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SMK Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Houlberg