Bog & idéMette K.F. Iversen

Bøger skrevet af Mette K.F. Iversen

Læs mere om Mette K.F. Iversen
1 produkter
1 produkter
Ernæring - Hånden på hjertet
Ernæring - Hånden på hjertetMette Holst
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Ernæring - Hånden på hjertet

Mere om Mette K.F. Iversen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Mette K.F. Iversen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Iversen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard

Bøger af Mette K.F. Iversen

Mette K.F. Iversen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun finde Iversens bøger som indbundet. Iversens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette K.F. Iversens "Ernæring - Hånden på hjertet"

Det er muligt at købe Mette K.F. Iversens "Ernæring - Hånden på hjertet" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er en del af Iversens serie "Hånden på hjertet". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Ernæring - Hånden på hjertet" af Mette K.F. Iversen

Det er muligt at købe Mette K.F. Iversens "Ernæring - Hånden på hjertet" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Iversens serie "Hånden på hjertet". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette K.F. Iversen