Bog & idéMette Krogh Christensen

Bøger skrevet af Mette Krogh Christensen

Læs mere om Mette Krogh Christensen
1 produkter
1 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi

Mere om Mette Krogh Christensen

Hvis du søger en bog af Mette Krogh Christensen, har du et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Krogh Christensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Når alderen indhenter én" udgivet af Institut for Idræt, Københavns Universitet - "Universitetspædagogiske praksisser Talentudvikling - principper og praksisser " i serien "Kapitel 11 i Universitetspædagogiske praksisser" udgivet af Samfundslitteratur - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Aldring og bevægelse i idræt" udgivet af Klim

Bøger af Mette Krogh Christensen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Mette Krogh Christensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Krogh Christensens bøger kommer i samtlige formater. Krogh Christensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundbog i idrætssociologi" af Mette Krogh Christensen

Hos Bog & idé er "Grundbog i idrætssociologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Når alderen indhenter én" af Mette Krogh Christensen

"Når alderen indhenter én" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Institut for Idræt, Københavns Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Krogh Christensen