Bog & idéMette Lund Møller

Bøger skrevet af Mette Lund Møller

Læs mere om Mette Lund Møller
3 produkter
3 produkter
Ergoterapi og børn
Ergoterapi og børnIna Hass
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og børn
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi
Rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
RehabiliteringLotte Petersen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Rehabilitering

Mere om Mette Lund Møller

Mette Lund Møller har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og børn" udgivet af Gyldendal - "Rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mette Lund Møller

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Mette Lund Møller hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Møllers bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Møller er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i ergoterapi" af Mette Lund Møller

Det er muligt at købe Mette Lund Møllers "Basisbog i ergoterapi" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ergoterapi og børn" af Mette Lund Møller

Hos Bog & idé er "Ergoterapi og børn" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Lund Møller