Bog & idéMette Lykke Gravgaard

Bøger skrevet af Mette Lykke Gravgaard

Læs mere om Mette Lykke Gravgaard
1 produkter
1 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan

Mere om Mette Lykke Gravgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Mette Lykke Gravgaard. På listen nedenfor ser du de seneste af Gravgaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag

Mere om Mette Lykke Gravgaards bøger

Mette Lykke Gravgaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Gravgaards bøger som paperback. Gravgaards bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Dafolo Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Mette Lykke Gravgaard

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Mette Lykke Gravgaard

"Den styrkede pædagogiske læreplan" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Lykke Gravgaard