Bog & idéMette Marie Bjerager

Bøger skrevet af Mette Marie Bjerager

Læs mere om Mette Marie Bjerager
1 produkter
1 produkter
Saga om Saga
Saga om SagaMette Marie Bjerager
129,95 DKK
EBOG
(3)
Saga om Saga

Mere om Mette Marie Bjerager

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Mette Marie Bjerager til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bjeragers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Saga om Saga" udgivet af Eksistensen - "Saga om Saga" udgivet af Eksistensen

Bøger skrevet af Mette Marie Bjerager

Der er to tilgængelige udgivelser af Mette Marie Bjerager hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Mette Marie Bjerager kan købes i samtlige formater. Bjeragers bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Eksistensen.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Saga om Saga" af Mette Marie Bjerager

"Saga om Saga" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Saga om Saga" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Saga om Saga" af Mette Marie Bjerager

"Saga om Saga" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Marie Bjerager