Bog & idéMette Nordahl Svendsen

Bøger skrevet af Mette Nordahl Svendsen

Læs mere om Mette Nordahl Svendsen
2 produkter
2 produkter
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskabMette Kirstine Tørslev
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Viden om verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden om verdenChristian Kordt Højbjerg
365,16 DKK
Indbundet
(0)
Viden om verden

Mere om Mette Nordahl Svendsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Mette Nordahl Svendsen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Svendsen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Mette Nordahl Svendsens bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Håbets teknologi" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Håbets teknologi" udgivet af Munksgaard - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal - "Viden om verden" udgivet af Gyldendal - "Specialerække. Den kultiverede krop" i serien "Specialerække" udgivet af Institut for Antropologi

Mere om Mette Nordahl Svendsens bøger

Mette Nordahl Svendsen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Mette Nordahl Svendsen bøger i et udvalg af formater. Mette Nordahl Svendsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" af Mette Nordahl Svendsen

Hos Bog & idé er "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Håbets teknologi" af Mette Nordahl Svendsen

Det er muligt at købe Mette Nordahl Svendsens "Håbets teknologi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Nordahl Svendsen