Bog & idéMette Radmer

Bøger skrevet af Mette Radmer

Læs mere om Mette Radmer
2 produkter
2 produkter
Fantastisk fødsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fantastisk fødselCamilla Gry Temmesen
224,96 DKK
Indbundet
(0)
Fantastisk fødsel
Fantastisk fødsel
Fantastisk fødselCamilla Gry Temmesen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Fantastisk fødsel

Mere om Mette Radmer

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Mette Radmer. Bogen hedder "Fantastisk fødsel". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Radmers "Fantastisk fødsel"

Hos Bog & idé er "Fantastisk fødsel" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Radmer, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Radmer