Bog & idéMette Rosendal Darmer

Bøger skrevet af Mette Rosendal Darmer

Læs mere om Mette Rosendal Darmer
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Mette Rosendal Darmer

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Mette Rosendal Darmer. På listen nedenfor ser du Darmers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teknikker og procedurer" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mette Rosendal Darmer

Du kan købe to bøger af Mette Rosendal Darmer her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Mette Rosendal Darmer fås i udvalgte formater. Bøgerne af Darmer er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Rosendal Darmers "Teknikker og procedurer"

"Teknikker og procedurer" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Mette Rosendal Darmer "Basisbog i sygdomslære"

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Rosendal Darmer