Bog & idéMette Sandbye

Bøger skrevet af Mette Sandbye

Læs mere om Mette Sandbye
7 produkter
7 produkter
New Danish Photography #01
New Danish Photography #01Luca Berti
299,95 DKK
Paperback
(1)
New Danish Photography #01
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori
Bryllup før og nu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bryllup før og nuPalle Fogtdal
190,86 DKK
Hardback
(1)
Bryllup før og nu
Manual til dansk samtidskunst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Manual til dansk samtidskunstMette Sandbye
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Manual til dansk samtidskunst
Keld Helmer-Petersen
Keld Helmer-PetersenKeld Helmer-Petersen
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Keld Helmer-Petersen
Kedelige billeder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kedelige billederMette Sandbye
224,06 DKK
Hæftet
(0)
Kedelige billeder
Mindesmærker
MindesmærkerMette Sandbye
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Mindesmærker

Mere om Mette Sandbye

Der findes mange bøger af Mette Sandbye til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sandbyes udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Mette Sandbyes bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ny kulturteori" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Keld Helmer-Petersen" udgivet af Strandberg Publishing - "Dansk fotografihistorie" udgivet af Gyldendal - "Kedelige billeder" i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk Revy - "Mindesmærker " i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk revy - "Manual til dansk samtidskunst" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mette Sandbye

Du kan finde seks bøger af Mette Sandbye her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Sandbyes bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Sandbye lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Sandbyes "Ny kulturteori"

"Ny kulturteori" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Sociologi". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Keld Helmer-Petersen" af Mette Sandbye

Hos Bog & idé er "Keld Helmer-Petersen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Sandbye