Bog & idéMette Schaldemose

Bøger skrevet af Mette Schaldemose

Læs mere om Mette Schaldemose
1 produkter
1 produkter
The Ancient Harbours of the Piraeus
The Ancient Harbours of the PiraeusBjørn Lovén
599,95 DKK
Indbundet
(0)
The Ancient Harbours of the Piraeus

Mere om Mette Schaldemose

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Mette Schaldemose. Det er "The Ancient Harbours of the Piraeus". Det er Danish Institute at Athens, der har udgivet den på engelsk. "The Ancient Harbours of the Piraeus" er desuden en del af serien "Monographs of the Danish Institute at Athens".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Ancient Harbours of the Piraeus" af Mette Schaldemose

Hos Bog & idé er "The Ancient Harbours of the Piraeus" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Schaldemoses serie "Monographs of the Danish Institute at Athens". Det er Danish Institute at Athens, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Mette Schaldemose fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Schaldemose