Bog & idéMette Sørensen

Bøger skrevet af Mette Sørensen

Læs mere om Mette Sørensen
2 produkter
2 produkter
Metode i oldtidskundskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Metode i oldtidskundskabMette Sørensen
282,16 DKK
Hæftet
(0)
Metode i oldtidskundskab
Hjerte Mod Hjerte
Hjerte Mod HjerteMette Sørensen
349,95 DKK
Hardback
(0)
Hjerte Mod Hjerte

Mere om Mette Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Mette Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metode i oldtidskundskab" udgivet af Frydenlund - "Da freden kom" udgivet af Høst og Søn - "Fangen på Djævleøen" udgivet af Høst og Søn - "Ligrøverne" udgivet af Høst - "Fiskerdrengen og Emily" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sked man på" udgivet af CDR-Forlag - "Ligrøverne" udgivet af Høst og Søn

Bøger skrevet af Mette Sørensen

Du kan købe syv bøger af Mette Sørensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Mette Sørensen bøger i flere formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Sørensens "Metode i oldtidskundskab"

Det er muligt at købe Mette Sørensens "Metode i oldtidskundskab" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mette Sørensen "Da freden kom"

Det er muligt at købe Mette Sørensens "Da freden kom" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Høst og Søn, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Sørensen