Bog & idéMette Tapdrup Mortensen

Bøger skrevet af Mette Tapdrup Mortensen

Læs mere om Mette Tapdrup Mortensen
1 produkter
1 produkter
Pensionatets kulturhistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pensionatets kulturhistorieMette Tapdrup Mortensen
207,46 DKK
HARDBACK
(2)
Pensionatets kulturhistorie

Mere om Mette Tapdrup Mortensen

Der findes en del bøger af Mette Tapdrup Mortensen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Tapdrup Mortensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gør det selv - historien" udgivet af Gads Forlag - "Fritidsliv ved Køge Bugt & Køge Bugt Strandpark" udgivet af Frydenlund Academic - "Pensionatets kulturhistorie " i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pensionatets kulturhistorie" i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Dansk Center for Byhistorie. Aarhus Universitetsforlag - "Pensionatets kulturhistorie" i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag¤Dansk Center for Byhistorie

Mere om Mette Tapdrup Mortensens bøger

Mette Tapdrup Mortensen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Tapdrup Mortensens bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Tapdrup Mortensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Tapdrup Mortensens "Gør det selv - historien"

Hos Bog & idé er "Gør det selv - historien" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fritidsliv ved Køge Bugt & Køge Bugt Strandpark" af Mette Tapdrup Mortensen

Hos Bog & idé er "Fritidsliv ved Køge Bugt & Køge Bugt Strandpark" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Frydenlund Academic, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Tapdrup Mortensen