Bog & idéMette Vedelsby

Bøger skrevet af Mette Vedelsby

Læs mere om Mette Vedelsby
1 produkter
1 produkter
Matematik for lærere 3, Kultur, kundskab og kompetence
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematik for lærere 3, Kultur, kundskab og kompetenceMette Vedelsby
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Matematik for lærere 3, Kultur, kundskab og kompetence

Mere om Mette Vedelsby

Mette Vedelsby har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Vedelsby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tal med geometer" udgivet af Malling Beck - "Perspektiv med GeoMeter" udgivet af Malling Beck - "Bølger og lys med GeoMeter" udgivet af L&R Uddannelse - "Introduktion til GeoMeter" udgivet af Alinea - "Introduktion til GeoMeter" udgivet af Alinea - "GeoMeter for mellemtrinnet" udgivet af Malling Beck - "Matematik for lærere 3, Kultur, kundskab og kompetence" i serien "Matematik for lærere" udgivet af Gyldendal

Mere om Mette Vedelsbys bøger

Du kan købe syv bøger af Mette Vedelsby her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Mette Vedelsby fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Vedelsby inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tal med geometer" af Mette Vedelsby

Det er muligt at købe Mette Vedelsbys "Tal med geometer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Malling Beck, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Perspektiv med GeoMeter" af Mette Vedelsby

"Perspektiv med GeoMeter" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Malling Beck.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Vedelsby