Bog & idéMette Villemoes Ponty

Bøger skrevet af Mette Villemoes Ponty

Læs mere om Mette Villemoes Ponty
3 produkter
3 produkter
Den blinde vinkel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den blinde vinkelMette Villemoes Ponty
269,96 DKK
Hæftet
(2)
Den blinde vinkel
Den blinde vinkel
Den blinde vinkelMette Villemoes Ponty
79,95 DKK
EBOG
(2)
Den blinde vinkel
Den blinde vinkel
STREAM
Den blinde vinkelMette Villemoes Ponty
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Den blinde vinkel

Mere om Mette Villemoes Ponty

Hvis du søger en bog af Mette Villemoes Ponty, finder du et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Pontys nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den blinde vinkel" udgivet af Gyldendal Business - "Den blinde vinkel" udgivet af Gyldendal Business

Bøger skrevet af Mette Villemoes Ponty

Mette Villemoes Ponty har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Mette Villemoes Ponty kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Ponty er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal Business.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Villemoes Pontys "Den blinde vinkel"

Hos Bog & idé er "Den blinde vinkel" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Den blinde vinkel" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Mette Villemoes Ponty "Den blinde vinkel"

Hos Bog & idé er "Den blinde vinkel" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Villemoes Ponty