Bog & idéMette Wagner

Bøger skrevet af Mette Wagner

Læs mere om Mette Wagner
1 produkter
1 produkter
Akut sygepleje
Akut sygeplejeMerete Gregersen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Akut sygepleje

Mere om Mette Wagner

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Mette Wagner. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Wagners udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mette Wagner

Du kan bestille tre bøger af Mette Wagner her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Mette Wagner kommer i et udvalg af formater. Wagners bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Wagners "Akut sygepleje"

"Akut sygepleje" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Mette Wagner "Klinik"

"Klinik" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af Wagners serie "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Wagner