Bog & idéMette Walsted

Bøger skrevet af Mette Walsted

Læs mere om Mette Walsted
2 produkter
2 produkter
Rejser i Danmark
TILBUD
Rejser i DanmarkKristian Leth
79,96 DKK99,95 DKK
Hæftet
(1)
Rejser i Danmark
Rejser i Danmark
TILBUD
Rejser i DanmarkKristian Leth
79,96 DKK99,95 DKK
Hæftet
(1)
Rejser i Danmark

Mere om Mette Walsted

Mette Walsted har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Walsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rejser i Danmark" udgivet af Ræson - "Rejser i Danmark" udgivet af Ræson

Mere om Mette Walsteds bøger

Mette Walsted har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Walsteds bøger kommer kun som hæftet. Walsteds bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Ræson.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rejser i Danmark" af Mette Walsted

Hos Bog & idé er "Rejser i Danmark" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ræson, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Rejser i Danmark" af Mette Walsted

Det er muligt at købe Mette Walsteds "Rejser i Danmark" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ræson.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Walsted