Bog & idéMette Weber

Bøger skrevet af Mette Weber

Læs mere om Mette Weber
1 produkter
1 produkter
Vær, hvor du er - flyt dig, når du skal
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vær, hvor du er - flyt dig, når du skalMette Weber
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Vær, hvor du er - flyt dig, når du skal

Mere om Mette Weber

Hvis du er på jagt efter en bog fra Mette Weber, kan du købe et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Weber.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv mindet i live" udgivet af Bare Skriv - "Vær, hvor du er - flyt dig, når du skal" udgivet af Uma

Mere om Mette Webers bøger

Du kan finde to bøger af Mette Weber her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Weber som hæftet. Bøgerne af Weber er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skriv mindet i live" af Mette Weber

Det er muligt at købe Mette Webers "Skriv mindet i live" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Bare Skriv, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Vær, hvor du er - flyt dig, når du skal" af Mette Weber

"Vær, hvor du er - flyt dig, når du skal" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Uma.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Weber