Bog & idéMette Weinreich Hansen

Bøger skrevet af Mette Weinreich Hansen

Læs mere om Mette Weinreich Hansen
1 produkter
1 produkter
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider

Mere om Mette Weinreich Hansen

Mette Weinreich Hansen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mad, mennesker og måltider". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mad, mennesker og måltider" af Mette Weinreich Hansen

Hos Bog & idé er "Mad, mennesker og måltider" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Mette Weinreich Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Weinreich Hansen