Bog & idéMette X Kiefer

Bøger skrevet af Mette X Kiefer

Læs mere om Mette X Kiefer
2 produkter
2 produkter
De 3 tudsegamle urmødre fra Dörunin
BOEGERTILSTAERKPRIS
De 3 tudsegamle urmødre fra DöruninMette X Kiefer
124,46 DKK
Hæftet
(0)
De 3 tudsegamle urmødre fra Dörunin
T-Rex
T-RexMette X Kiefer
129,95 DKK
EBOG
(0)
T-Rex

Mere om Mette X Kiefer

Der findes en del bøger skrevet af Mette X Kiefer på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kiefer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De 3 tudsegamle urmødre fra Dörunin" udgivet af Forlaget mellemgaard - "T-Rex" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "T-REX" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mette X Kiefers bøger

Mette X Kiefer har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Mette X Kiefer fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kiefer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De 3 tudsegamle urmødre fra Dörunin" af Mette X Kiefer

Hos Bog & idé er "De 3 tudsegamle urmødre fra Dörunin" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"T-Rex" af Mette X Kiefer

Hos Bog & idé er "T-Rex" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "T-Rex" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Mette X Kiefer