Bog & idéMhairi McFarlane

Bøger skrevet af Mhairi McFarlane

Læs mere om Mhairi McFarlane
1 produkter
1 produkter
I det øjeblik var jeg din
STREAM
I det øjeblik var jeg dinMhairi McFarlane
149,95 DKK
Lydbog
(19)
I det øjeblik var jeg din

Mere om Mhairi McFarlane

Du kan kun bestille en enkelt bog af Mhairi McFarlane her hos Bog & idé. Bogen har titlen "I det øjeblik var jeg din". Den er publiceret af HarperCollins Nordic på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I det øjeblik var jeg din" af Mhairi McFarlane

"I det øjeblik var jeg din" er tilgængelig som lydbog. Med Mhairi McFarlanes "I det øjeblik var jeg din" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Mhairi McFarlane fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mhairi McFarlane