Bog & idéMia Couto

Bøger skrevet af Mia Couto

Læs mere om Mia Couto
1 produkter
1 produkter
Hunløvens bekendelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hunløvens bekendelseMia Couto
240,66 DKK
Hæftet
(2)
Hunløvens bekendelse

Mere om Mia Couto

Mia Couto har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Søvngængerland". Det er AKS Hjulet, der har udgivet den på dansk. "Søvngængerland" er desuden en del af serien "En varm bog".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Søvngængerland" af Mia Couto

Hos Bog & idé er "Søvngængerland" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "En varm bog". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af AKS Hjulet.

Endnu en af Mia Couto fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Couto