Bog & idéMia Degner

Bøger skrevet af Mia Degner

Læs mere om Mia Degner
6 produkter
6 produkter
Børneårene
BørneåreneMia Degner
69,00 DKK
Hæftet
(0)
Børneårene
Afbrydelser
AfbrydelserCaroline Albertine Minor
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Afbrydelser
Lissabon
BOEGERTILSTAERKPRIS
LissabonHenrik Wivel
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Lissabon
Havet og væk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Havet og vækMia Degner
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Havet og væk
Lyset bærer ikke nag til nogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lyset bærer ikke nag til nogenMia Degner
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Lyset bærer ikke nag til nogen
Moderelementet
ModerelementetJulie Sten-Knudsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Moderelementet

Mere om Mia Degner

Mia Degner har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Degner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lyset bærer ikke nag til nogen" udgivet af Mikrobe - "Kort over himlen" udgivet af Gyldendal - "En lodret drøm" udgivet af Gyldendal - "Hjem, by, ting" udgivet af Korridor - "Kort over himlen" udgivet af Gyldendal - "En lodret drøm" udgivet af Gyldendal - "Lissabon" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mia Degners bøger

Du kan købe syv bøger af Mia Degner her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Mia Degner bøger i samtlige formater. Degner har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lyset bærer ikke nag til nogen" af Mia Degner

Det er muligt at købe Mia Degners "Lyset bærer ikke nag til nogen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Mikrobe, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mia Degner "Kort over himlen"

"Kort over himlen" kan købes online som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Kort over himlen" på din enhed og begynde at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mia Degner