Bog & idéMichael Agermose Jensen

Bøger skrevet af Michael Agermose Jensen

Læs mere om Michael Agermose Jensen
4 produkter
4 produkter
BasisFysik A
BOEGERTILSTAERKPRIS
BasisFysik A
476,96 DKK
Hæftet
(0)
BasisFysik A
BasisFysik C
BOEGERTILSTAERKPRIS
BasisFysik CMichael Cramer Andersen
332,96 DKK
Hæftet
(1)
BasisFysik C
BasisFysik. Facit, 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
BasisFysik. Facit, 2. udgaveMichael Cramer Andersen og Michael Agermose Jensen
125,96 DKK
Hæftet
(0)
BasisFysik. Facit, 2. udgave
BasisFysik B
BOEGERTILSTAERKPRIS
BasisFysik BMichael Agermose Jensen
431,96 DKK
Hæftet
(1)
BasisFysik B

Mere om Michael Agermose Jensen

Michael Agermose Jensen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spor, Komplekse tal" udgivet af Malling Beck - "BasisFysik. Facit, 2. udgave" i serien "BasisFysik" udgivet af Haase Forlag - "BasisFysik B " i serien "BasisFysik" udgivet af Haase Forlag A/S - "Statistik" udgivet af Frydenlund

Michael Agermose Jensens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Michael Agermose Jensen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun finde Jensens bøger som hæftet. Michael Agermose Jensen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Spor, Komplekse tal" af Michael Agermose Jensen

Hos Bog & idé er "Spor, Komplekse tal" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Malling Beck.

Michael Agermose Jensen "BasisFysik. Facit, 2. udgave"

Det er muligt at købe Michael Agermose Jensens "BasisFysik. Facit, 2. udgave" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "BasisFysik". Det er Haase Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Agermose Jensen