Bog & idéMichael B. Oren

Bøger skrevet af Michael B. Oren

Læs mere om Michael B. Oren
1 produkter
1 produkter
Seksdageskrigen
SeksdageskrigenMichael B. Oren
99,00 DKK
EBOG
(0)
Seksdageskrigen

Mere om Michael B. Oren

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Michael B. Oren. På listen nedenfor finder du de nyeste af Orens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Seksdageskrigen" udgivet af Scandinavia A/S - "Seksdageskrigen" udgivet af Scandinavia

Bøger skrevet af Michael B. Oren

Du kan købe to bøger af Michael B. Oren her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Michael B. Oren fås i flere formater. Bøgerne af Oren er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael B. Orens "Seksdageskrigen"

Hos Bog & idé er "Seksdageskrigen" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Seksdageskrigen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Scandinavia A/S.

"Seksdageskrigen" af Michael B. Oren

"Seksdageskrigen" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Scandinavia.
Detaljer
Fulde navn:
Michael B. Oren