Bog & idéMichael Baggesen Klitgaard

Bøger skrevet af Michael Baggesen Klitgaard

Læs mere om Michael Baggesen Klitgaard
2 produkter
2 produkter
Offentlig politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig politikChristoffer Green-Pedersen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig politik
Offentlig politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig politikLine Renate Gustafsson
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig politik

Mere om Michael Baggesen Klitgaard

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Michael Baggesen Klitgaard, kan du købe et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Klitgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Offentlig politik" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig politik" udgivet af HansReitzels - "Offentlig politik " i serien "Statskundskab" udgivet af HansReitzels - "Den utænkelige reform" udgivet af Forskningsprogrammet om Strukturreformen. Syddansk Universitetsforlag

Mere om Michael Baggesen Klitgaards bøger

Du kan købe fire bøger af Michael Baggesen Klitgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Klitgaard som hæftet. Bøgerne af Klitgaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Offentlig politik" af Michael Baggesen Klitgaard

Det er muligt at købe Michael Baggesen Klitgaards "Offentlig politik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Klitgaards serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Offentlig politik" af Michael Baggesen Klitgaard

Hos Bog & idé er "Offentlig politik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Baggesen Klitgaard