Bog & idéMichael Bau Mortensen

Bøger skrevet af Michael Bau Mortensen

Læs mere om Michael Bau Mortensen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Michael Bau Mortensen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Michael Bau Mortensen. Det er "Basisbog i medicin og kirurgi". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Bau Mortensens "Basisbog i medicin og kirurgi"

Det er muligt at købe Michael Bau Mortensens "Basisbog i medicin og kirurgi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Mortensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Bau Mortensen