Bog & idéMichael Bauer

Bøger skrevet af Michael Bauer

Læs mere om Michael Bauer
2 produkter
2 produkter
Die Seele läuft mit - Die meditative Lauhule für Fitness und innere Harmonie
Die Seele läuft mit - Die meditative Laufschule für Fitness und innere HarmonieMichael Bauer
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Seele läuft mit - Die meditative Laufschule für Fitness und innere Harmonie
Hverdagskærlighed
HverdagskærlighedMichael Bauer
79,95 DKK
Paperback
(0)
Hverdagskærlighed

Mere om Michael Bauer

Hvis du leder efter en bog af Michael Bauer, kan du vælge i mellem et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bauer.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Michael Bauers bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Melankolia" udgivet af Eget forlag - "Tåbernes paradis" udgivet af Eget forlag - "Die Seele läuft mit - Die meditative Lauhule für Fitness und innere Harmonie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Morfin og høstsonater" udgivet af Eget forlag - "Sommernissen med de blå cigaretter" udgivet af Underskoven - "Fremtidsfisk" udgivet af Eget forlag¤Underskoven - "Den faldne engel" udgivet af Gallo

Michael Bauers bøger

Michael Bauer har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Michael Bauer kommer i et udvalg af formater. Bauers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Bauers "Melankolia"

Det er muligt at købe Michael Bauers "Melankolia" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eget forlag.

"Tåbernes paradis" af Michael Bauer

Det er muligt at købe Michael Bauers "Tåbernes paradis" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Eget forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Bauer