Bog & idéMichael Boas Pedersen

Bøger skrevet af Michael Boas Pedersen

Læs mere om Michael Boas Pedersen
1 produkter
1 produkter
Danmark under den kolde krig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danmark under den kolde krigMichael Boas Pedersen
224,06 DKK
Paperback
(0)
Danmark under den kolde krig

Mere om Michael Boas Pedersen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Michael Boas Pedersen. På listen nedenfor ser du de seneste af Pedersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmark i dag" udgivet af Systime - "Danmark under den kolde krig" i serien "Det 20. århundredes historie" udgivet af Frydenlund - "Mediefag.dk" udgivet af Systime

Michael Boas Pedersens bøger

Du kan købe tre bøger af Michael Boas Pedersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Pedersens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Danmark i dag" af Michael Boas Pedersen

Hos Bog & idé er "Danmark i dag" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Michael Boas Pedersen "Danmark under den kolde krig"

"Danmark under den kolde krig" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Pedersens serie "Det 20. århundredes historie". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Boas Pedersen