Bog & idéMichael Bobjerg

Bøger skrevet af Michael Bobjerg

Læs mere om Michael Bobjerg
2 produkter
2 produkter
Sendt ud sammen
Sendt ud sammenMichael Bobjerg
199,95 DKK
Paperback
(0)
Sendt ud sammen
Ind i det profetiske
Ind i det profetiskeMichael Bobjerg
199,95 DKK
Paperback
(0)
Ind i det profetiske

Mere om Michael Bobjerg

Der er blot én bog af Michael Bobjerg tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Sendt ud sammen". Det er Udfordringens Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Bobjergs "Sendt ud sammen"

Det er muligt at købe Michael Bobjergs "Sendt ud sammen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Udfordringens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bobjerg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Bobjerg